BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

::chuyacitucanacini::

My Photo
surianiamin
>>saya adalh seorg perempuan<< >>menjadi seorg yg berjaya dalam hidup serta dapat membhagiakan kluarga itulah mtlamat saya<< sekian terima kasih
View my complete profile

Friday, December 31, 2010

1.1.2011

ASSALAMUALAIKUM....hurmm dingin nyer malam nie..sunyi sepi...ntah knapa rsa nya..agak nye syahdu sgt malam taun baru nie kot..huhuhhuh..bnyak sgt bunga api tadii..mriahnyer...msty skan budak2 kat luar sana yg smbut..kan????macam biasa aku just smbut kat umah jer dgan mas, lina, ida and ecah....nsib bek dorng ada lau x sunyi lah aku...eqa, suria and tyrah plak x da..hurmmm sdih...DIA???mcm ne lah dia kan ...apalah dia wat..suka ke gmbira..tapi apekan daya kite tlah jauh terpisah.....hurmmm....tgok kat wall msing2 smua nya tgah sdih2..mklumlah nk mninggal kan 2010..mcm2 kngan ada...smua tu lah yg akan mgajar kite erty khidupan..smua tu jgak akan mmbuat kan kita lbih berfkir dr pada bertanya...mcm tu jgak aku..sdar x sdar dah msok 21 pon umo aku..huhuhuh tapi x mtang2 lagi...rindu nya pd mak...isnin ni bermulalah khdupan bru untuk aku....harap sgalanya berjlan dgan lancar dan sempurna..amin....AZAM TAHUN BARU????huhuhu aku berharap agar sgala yg aku lakukan akan terlksana..dan apa yg pnting ialah matlamat aku SEBAGAI seorang HAMBANYA,anak,kakak,kawan,guru,kekasih akan berjaya dan mrubah masa dpan aku mnjadi SESEORANG....amin....slamat dtg 2011

Sunday, December 26, 2010

AHAD


huhhu smalam mak datg yess!!!!!! huhuh best plak rasa nyer hurmmm lpas lah rindu pada kuaga tercinta ahakss...hurmm pagi2 lagi mak dh blik...mula lah sunyi tu dtg blik....almaklumlah budak umah smua nyer x blik lagii..dah lah haty tgah duka lara...urmm miss j so muchh!!!!!hahahahha....dah single aku rupa nya..mcm x caya jerk...tapi nak wat cm ne hdop msty d tempuhi....nsib bek lah ada ecah daud x da lah sunyi sgt..by the way aku sndri x thu apa yg bakal aku lalui slpas ni....smoga allah brikan aku jalan yg lruss..aminnn



Friday, December 24, 2010

4 somebody that i miss so much


Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja



Monday, November 29, 2010

hujan...kengan smalam

lama dh x update blog nie..rindu plak rasa nyer..mana x nyer tgah ujan lah katakan..hurmmm..sdar x sdar aku dh last sem dah..hurm macam2 ujian yg aku hdapi spnjang aku blaja kat cni tp x per..smua tu mmbuat aku lbih dewasa n btambah matang....khidupan d sni bnyak mngajar aku spaya lbih bersabar n pndai mngani msalah..huhuhhuhu....now im twenty..huhuhu ..skang nie nak tggu practical je lagi...wat hapend next aku pon x tau lagi...hurmmmm..thanks to mum...sbb mak lah akak ada kat cni....love u so much.....hujan nie bnyak mngingat kan aku...tentang smua...tntang sgala2 nye........tntang senyum,,,ttng gembira dn juga ttng air mata..hahahahahha..agk klakar kan..tapi itu lah nama nye khidupan....yg berlalu biarkan ia berlalu...tggalkan ia sbgai knagan...apa yg aku perlu buat hari ini ialah bersdia untuk hri esok..krana x da spa pon tau what going happen nexts..btol x....krana esok lbih mncbar,,,,huhuhuh......sronok sbenarnya bila mnikmaty hujan nie...tenang jer...dingin....erm sronok nyer klau ade org yg tersyg d sisi kan..hahhaah...brangan plak..ish...dh lah....smpai cni jer k..smbong sok plak dh azan nie....

Thursday, November 4, 2010

1000 BURUNG KERTAS

Sewaktu boy dan girl baru pacaran, boy melipat 1000 burung kertas buat girl, menggantungkannya di dalam kamar girl. Boy mengatakan, 1000 burung kertas itu menandakan 1000 ketulusan hatinya.

Waktu itu, girl dan boy setiap detik selalu merasakan betapa indahnya cinta mereka berdua.

Tetapi pada suatu saat, girl mulai menjauhi boy. Girl memutuskan untuk menikah dan pergi ke Perancis, ke Paris tempat yang dia impikan di dalam mimpinya berkali-kali itu!!

Sewaktu girl mau mutusin boy, girl bilang sama boy, "Kita harus melihat dunia ini dengan pandangan yang dewasa. Menikah bagi cewek adalah kehidupan kedua kalinya!! Aku harus bisa memegang kesempatan ini dengan baik. Kamu terlalu miskin, sungguh aku tidak berani membayangkan bagaimana kehidupan kita setelah menikah.!!"

Setelah Girl pergi ke Perancis, Boy bekerja keras, dia pernah menjual koran, menjadi karyawan sementara, bisnis kecil, setiap pekerjaan dia kerjakan dengan sangat baik dan tekun.

Sudah lewat beberapa tahun... Karena pertolongan teman dan kerja kerasnya , akhirnya dia mempunyai sebuah perusahaan. Dia sudah kaya, tetapi hatinya masih tertuju pada Girl, dia masih tidak dapat melupakannya.

Pada suatu hari, waktu itu hujan, Boy dari mobilnya melihat sepasang orang tua berjalan sangat pelan di depan. Dia mengenali mereka, mereka adalah orang tua Girl.

Dia ingin mereka lihat kalau sekarang dia tidak hanya mempunyai mobil pribadi, tetapi juga mempunyai Vila dan perusahaan sendiri, ingin mereka tahu kalau dia bukan seorang yang miskin lagi, dia sekarang adalah seorang Bos. Boy mengendarai mobilnya sangat pelan sambil mengikuti sepasang orang tua tersebut.

Hujan terus turun, tanpa henti, biarpun kedua org tua itu memakai payung,tetapi badan mereka tetap basah karena hujan.

Sewaktu mereka sampai tempat tujuan, Boy tercengang oleh apa yang ada di depan matanya, itu adalah tempat pemakaman. Dia melihat di atas papan nisan Girl tersenyum sangat manis terhadapnya.

Di samping makamnya yang kecil, tergantung burung-burung kertas yang dibuatkan Boy, dalam hujan burung-burung kertas itu terlihat begitu hidup.

Orang tua Girl memberitahu Boy, Girl tidak pergi ke paris, Girl terserang kanker, Girl pergi ke surga. Girl ingin Boy menjadi orang, mempunyai keluarga yang harmonis, maka dengan terpaksa berbuat demikian terhadap Boy dulu. Girl bilang dia sangat mengerti Boy, dia percaya kalau Boy pasti akan berhasil.

Girl mengatakan, kalau pada suatu hari Boy akan datang ke makamnya dan berharap dia membawakan beberapa burung kertas buatnya lagi. Boy langsung berlutut, berlutut di depan makam Girl, menangis dengan begitu sedihnya.

Hujan pada hari Ching Ming itu terasa tidak akan berhenti, membasahi sekujur tubuh Boy. Boy teringat senyum manis Girl yang begitu manis dan polos, mengingat semua itu, hatinya mulai meneteskan darah.

Sewaktu Orang tua ini keluar dari pemakaman, mereka melihat kalau Boy sudah membukakan pintu mobil untuk mereka. Lagu sedih terdengar dari dalam mobil tersebut.

Hatiku tidak pernah menyesal, Semuanya hanya untukmu 1000 burung kertas, 1000 ketulusan hatiku, Beterbangan di dalam angin Menginginkan bintang yang lebat besebaran di langit, Melewati sungai perak, Apakah aku bisa bertemu denganmu? Tidak takut berapapun jauhnya, Hanya ingin sekarang langsung berlari ke sampingmu. Masa lalu seperti asap, hilang dan tak kan kembali, Menambah kerinduan di hatiku. Bagaimanapun dicari, Jodoh kehidupan ini pasti tidak akan berubah.



Tuesday, October 19, 2010

video

malam terakhir

sedih sgt aku rasa mlam nie..hurmm amrul rahman salman al fariiz knapa kau buat aku bgini???apa slah aku smpai bgitu trok kau skit kan aty aku??? apa lagi yang ko nak??tlong la lpas kan aku seiklas aty ko,,,aku x pernah brdendam siket pon dgan ko bahkan aku dh maafkan sgala kslahan ko pada aku...mmg aku mngaku aku syg pada ko..tapi itu satu masa dhulu bukan lagi skrang,,,,skarang tu smuanya dh mnjadi kgan pada aku....x pernah aku rasa sesedih seperti ni...kdang2 tu aku rasa mnyesal sbb prnah knal ko 1 masa dlu....tapi nak buat mcm ne smua ni dh takdir allah..smua nya tlah dtentukan..knapa susah sgt ko nk trima knyataan nie???kau msokkan smua org dlam msalah kita....ko klirukan smua..kau buat mak yang aku syg hilang kpercayaan pada aku..ini ke yg di namakan syg???sjauh mna syg yg ko nak buktikan padaku ???? dan skarang ksudahan nyer ttap sama...kita ttap juga x boleh bersama...bukan untuk skarang je tapi untuk slamanya...pernah aku merayu dengan air mata agar kau lpaskan aku tapi..ada x kau hiraukan????ada x kau pk mcm mana keadaan aku sampai aku skit kau buat..tapi ko x pnah kisah smua tu..kau x pnah nk hirau kan aku..aku sdihh sgt2...aku sdih knapa kau x sperty org lain yg sanggop buat apa shaja dmi kkasih haty nyer,,,,..ckop lah..hntikan lah...aku dh x terdaya lagi mluahkan rasa haty ini....aku hanya mmpu berserah....fariiz seandainya kau tahu..aku tlah lama memaafkan drimu dan aku sntiasa berdoa agar kau bertmu jdoh yg lbih elok dr aku..mlam ini adlah mlm terakhir untuk aku nluahkan isi haty...mngkin slepas ini tiada lagi untuk aku ktakan antara kita..amin....~~end~~

Sunday, October 17, 2010

slah ke klau sy cemburu????


Jamil Hussin October 17 at 5:11pm Report
syg....mat ptg...dr smlm lg aty sy risau pasal awk...sy tau awk msty jeles sal byk pmpuan komen kat wall mil..hurmm..awk...smlm awk jjanji yg awk happy...awk ok jer..biar pon sy tau awk..pun tgh kusut..melihat smua ini....awk jan laa mcm nii..sampai status kiter pun awk tukar..hurmmm..awk tak syg sy ker????..
Suriani Amin October 17 at 10:16pm
sy x nak lah sbb status tu nanty ade org marah..huhuhhuh.....jgan lah wisau yerkk sy x apa2 pon..huhuhhu
Jamil Hussin October 18 at 1:15am Report
awak masa dulu awk punyaa laa hepy masa sy nak letak status tu...awk kata awk sng sgt....syg..biarpon mungkin bg awk..status tuu.bukan laa sbrapa sgt..ttp bg sy...tu amt brmknaaaa..dan krn hanya mmikirkan..ttg org len.awk..sdh tdk prlukan status tu lg..hurmmmmm berat haty mil tuk trimaa prmintaan awk tauu tuk tak letak status tu..sap mil sgt2,,gimbiraaa..mil msih gembiraa sama spt masa letak tuu dlu2..but demi awk sy syg sgt ngn awk..demi tuk mnaga haty awk,,demi hubungan kitaaa..mil snyumm ni...ok..mil trima...biar pon nnt byk ni kawan2 mil ktawa..hurmmm
Suriani Amin October 18 at 1:22am
huhuhhuh..msty best cuty ni kan sbb ade org bg suprise.........
Jamil Hussin October 18 at 1:26am Report
syg awk..jeles yaa sal lin ada kat sndakan...hurmmm syg...mil tak daa pk sal dia pon...sy nak tggu awk bukan dia..awk ni..hurmm..
Suriani Amin October 18 at 1:27am
hurmm...dia kn dh bg suprise kat awk tu.....
Jamil Hussin October 18 at 1:29am Report
awkk !! ! dia tu posting..bukan dia yg minta...tu kbtulan yg dia kena kat cini...
Suriani Amin October 18 at 1:30am
huhuh bruntung lh dia kn.....ntah lh mlas nk ckp paper....huhuhuhhu
Jamil Hussin October 18 at 1:34am Report
hurmm syg...mil tak tau nak cakap apa lg...kbanyakan oarg kan..jeles..sal dia yg wat tman dia jeles..tp saya..saya tak wa papa pon..cuma just..ntah org mn..tba..jg bgini..utk apa awk wat smua ni?? awk nak sy jd mcm m ni syg?? hurmm..mil tgh runsing ni....??
Suriani Amin October 18 at 1:39am
x perlu jadi macam mana pon..huhu awk yg terbaek mngkin sy je yg x pham awk...maaf lahhhh.......

Wednesday, October 13, 2010

big apple!!!!!


alahai sdap nyer klau dapat makan donut ni..adesss...syg jom lah g bli.....


Di bawah ini hanyalah sebagai pengetahuan kepada anda sekalian untuk mengetahui kenapa perempuan mudah menangis. Supaya bagi mereka-mereka yang lelaki tahu, kenapa teman wanita mereka terlalu mudah untuk mengalirkan air mata sekiranya berlaku sesuatu dalam perhubungan.
Suatu hari, seorang anak bertanya kepada ibunya, “Ibu, mengapa ibu menangis?”
Ibunya menjawab, “Sebab ibu adalah perempuan, nak.”

“Saya tidak mengerti ibu,” kata si anak.
Ibunya hanya tersenyum dan memeluknya erat. “Nak, kau memang tak akan mengertiĆ¢€¦”
Kemudian si anak bertanya kepada ayahnya. “Ayah, mengapa ibu menangis?”
“Ibumu menangis tanpa sebab yang jelas,” sang ayah menjawab.

“Semua perempuan memang sering menangis tanpa alasan.”
Si anak membesar menjadi remaja, dan dia tetap terus bertanya-tanya, mengapa perempuan menangis? Hingga pada suatu malam, dia bermimpi dan bertanya kepada Tuhan, “Ya Allah, mengapa perempuan mudah menangis?” Dalam mimpinya dia merasa seolah-olah mendengar
jawapannya:

“Saat Ku ciptakan wanita, Aku membuatnya menjadi sangat utama.
Kuciptakan bahunya, agar mampu menahan seluruh beban dunia dan isinya, walaupun juga bahu itu harus cukup nyaman dan lembut untuk menahan kepala bayi yang sedang tertidur.
“Kuberikan wanita kekuatan untuk dapat melahirkan bayi dari rahimnya, walau kerap berulangkali menerima cerca dari si bayi itu apabila dia telah membesar.
“Kuberikan keperkasaan yang akan membuatnya tetap bertahan, pantang menyerah saat semua orang sudah putus asa.
“Ku berikan kesabaran jiwa untuk merawat keluarganya walau dia sendiri letih, walau sakit, walau penat, tanpa berkeluh kesah.
“Kuberikan wanita perasaan peka dan kasih sayang untuk mencintai semua anaknya dalam apa jua keadaan dan situasi. Walau acapkali anak-anaknya itu melukai perasaan dan hatinya. Perasaan ini pula yang akan memberikan kehangatan pada anak- anak yang mengantuk menahan lelap. Sentuhan inilah yang akan memberikan kenyamanan saat didakap dengan lembut olehnya.
“Kuberikan wanita kekuatan untuk membimbing suaminya melalui masa-masa sukar dan menjadi pelindung baginya.
Sebab bukankah tulang rusuk yang melindungi setiap hati dan jantung agar tak terkoyak..?

“Kuberikan kepadanya kebijaksanaan dan kemampuan untuk memberikan pengertian dan menyedarkan bahawa suami yang baik adalah yang tidak pernah melukai isterinya. Walau seringkali pula kebijaksanaan itu akan menguji setiap kesetiaan yang diberikan kepada suami agar tetap berdiri sejajar, saling melengkapi dan saling menyayangi.
“Dan akhirnya, Kuberikan wanita air mata, agar dapat mencurahkan perasaannya. Inilah yang khusus kepada wanita, agar dapat dia gunakan bila-bila masa pun dia inginkan. Ini bukan kelemahan bagi wanita, kerana sebenarnya air mata ini adalah “air mata kehidupan.”

Thursday, October 7, 2010

malam yg penuh dengan perasaan jingga...


Show Recent Messages (F3)

sitto_polaris: syggg..hurmmm
BUZZ!!!
sitto_polaris: huhuhu..
sitto_polaris: hurmmm
BUZZ!!!
BUZZ!!!
BUZZ!!!
chuyacun: awkkk
sitto_polaris: syggg
sitto_polaris: hurmmm
sitto_polaris: yuppp
sitto_polaris: sygg
sitto_polaris: huhuh
You have accepted the invitation to start webcam.

sitto_polaris: hahahah
chuyacun: awk wt pe syg?
sitto_polaris: C8 AMA RAMAN///
sitto_polaris: tggu syg laa dr td...
sitto_polaris: hurmmm
chuyacun: huhuh
chuyacun: raman kat mana skang?
sitto_polaris: kat jb...
chuyacun: owhh
chuyacun: dia wt apa?
sitto_polaris: dia nak keja..tuu..
chuyacun: owhhh
chuyacun: jauh nya dia cr kje
sitto_polaris: owhh yaaa..tp ctu kakak dia n abg dia ada..so..tak jd msalh laa..
chuyacun: ohh
chuyacun: huhhuh
chuyacun: syg je lah yg x dtg cni lagi kan
chuyacun: huhuhu
sitto_polaris: yerrr..hurmmm syg takot nak dtg ctuuu..hurmmm
chuyacun: hahah
chuyacun: knapa?
sitto_polaris: hurmmm nnt dah dtg kat ctuu//tak igt nak balik la plaa..hahahahha
sitto_polaris: adehhhh
chuyacun: hahahaah
chuyacun: btol lah tu
chuyacun: kat stu kan bnyak gul2 cunn
chuyacun: hahahahaha
sitto_polaris: kat mn??
chuyacun: kt cni lah
chuyacun: kann
chuyacun: heheeheh
chuyacun: mmuuaaahh
sitto_polaris: sy..dtg krn awak tau....
sitto_polaris: dulu mil xda pon tanam niat baj dtg ctuuu
sitto_polaris: nak dtg ctuuu
sitto_polaris: tp sbb syg...
sitto_polaris: sy..tak sabr2 nak dtg ctu jumpa ngn cuyaa
sitto_polaris: adehhhh
chuyacun: huhuhu
chuyacun: jnji????
chuyacun:
sitto_polaris: yuppp tp...lpass syg dah dtg ke tmpt mill..baru mil dtg ke tmpt..cuya blehh nak dtg trooss ke umah cuya kat perak?? blehhh??
chuyacun: huh
chuyacun: bolehhhh
chuyacun: hahahahaha
chuyacun: mill ada kg x?]
sitto_polaris: hurmmm ada tp jauhh luar negara...hahahah kat filipina..hehhhe
chuyacun: huuhu
chuyacun: owhhh
chuyacun: nenek kat sna ke?
sitto_polaris: syg...awk nak tau ker apa yg sy plann dlm 2 thunn ni???
sitto_polaris: hurmmm
sitto_polaris: yaa...
chuyacun: apa???
chuyacun: nk tahuu
sitto_polaris: hurmmm thunn 2011..mil nAK KUMPUL duit..sbrapa yg dapat....nak cukup kan duit tuk...wat hantaran kawenn ngn awkk...
sitto_polaris: sambil tu tggu kdtgnn syg..ke tmpt mil...
chuyacun: hahahah
chuyacun: trima ksih sygg
chuyacun: i love u so much!!!
sitto_polaris: spyaa bila awk nnt ada cnii sy dapt bwa awk..jln dngn sng haty..huhuhu
sitto_polaris: bestnyerrr
chuyacun: haahahahh
chuyacun: nk pgang tgan awk boleh x?
sitto_polaris: hehehe syg tak gli??
sitto_polaris: hahahah
chuyacun: x..hahahah tpi cuma sy tergelak je lah
chuyacun: hahahahah
sitto_polaris: syg..awkk ada cuti semester tak??
chuyacun: ada
chuyacun: tp x lme
chuyacun: sminggu je
chuyacun: sbb sy dah las semesta
sitto_polaris: owhhh...
sitto_polaris: so tu ja laa plann mil masa thun dpann tuk syg...
chuyacun: huhuhu
chuyacun: sy suka sgt2
chuyacun: sgat2 suka
sitto_polaris: but masa thun 2012..
sitto_polaris: huhuhu
sitto_polaris: syg nak tauu??
chuyacun: kita kaweennn
chuyacun: hahahahaha
sitto_polaris: masa 2012..tu kann..sblumm raya..puasa..mil nak g tmpt syg...
sitto_polaris: mil nak g masa syg ada cuty semester...
sitto_polaris: nak...bincg ama..parents awk..pasal kiter..huhuhuh
sitto_polaris: pas tuuu masa raya baru laa mil dtg...nak kwaen hahahahha
sitto_polaris: hurayyyyyyyy!!!
chuyacun: hahahah
chuyacun: syg sy nak bg awk baby bnyak2
chuyacun: hahahaha
chuyacun: awk larat jaga x?
chuyacun: hahaaha
chuyacun: werkk
sitto_polaris: ya lohhh..mama msty suka...heheh...
sitto_polaris: muahhhh!!!
sitto_polaris: sygg
chuyacun: hahaah
chuyacun: yerr
chuyacun: mama je ke suka?
chuyacun: awk???
sitto_polaris: sy pon suka laa..smua org msty syg ngn awk...sap.org kat cnii byk syg ngn sy tauuu..familyy yg len tak sabr2 nk sy kawen...
chuyacun: hahahhaha
chuyacun: tpi sy lagi syg awk
chuyacun: syg spnoh aty
chuyacun: sy nak jd isteri awk yg stia
chuyacun: smpai kita maty
sitto_polaris: aduhhhh......
sitto_polaris: siksanyaa..
sitto_polaris: bjauhann kan ngn org yg kiter syg..
chuyacun: hurmm
chuyacun: stiap kali sy pergi kelas..
chuyacun: msty sy macam ternampak kamu
chuyacun: hahahaha
chuyacun: dah gila byag nii
sitto_polaris: sy plaaa asik trbyg kaN..KALER silver,,kain yg awk nak bli wat kiter nnt masa raya...
sitto_polaris: hahahaha
sitto_polaris: adehhh
chuyacun: huhuhuhuhuh
chuyacun: sy ponn
chuyacun: msty nampak meriah kan
sitto_polaris: yuppp nnt mil nak blikan mama n papa kaler siver jg laaa jd nak ambil pic ngn cuya sklali..huhuhu bleh??
chuyacun: hehe
chuyacun: bolehh
chuyacun: huhuh
chuyacun: dh mcm 1 family kan
chuyacun: huhuh
sitto_polaris: yuppp nak wat family pic..hhu..msty best..mcm awk dAH JD ISTERI sy..hurmmm tggl nak nikah jak nnt...
sitto_polaris: ..
chuyacun: hahahaha
chuyacun: malu lahh
chuyacun: huhuh
chuyacun: dh merah muka cuyani
sitto_polaris: aduhhhh..rugi mil tak nampak..mstyy comel kan??
chuyacun: hahah
chuyacun: werkk
chuyacun: jgan tgok
chuyacun: mmuuaahh
chuyacun: nk ciom idong awk
sitto_polaris: syg....heheh..ciom laaa..
sitto_polaris: werkkk
chuyacun: mmuuahhh
chuyacun: nk kiss bnyak2 kali
chuyacun: hahahah
sitto_polaris: syg nnt jerawt tmbul la nnt..
chuyacun: biarlah
chuyacun: awk tetap di hati sy
sitto_polaris: syg awk nak tauu bahgia nya sy tau...
chuyacun: huuh
chuyacun: sy x tau ponnn
sitto_polaris: yer...biar pon lom kawen ngn awk..sy rasa dah sgt2 bahagia...
sitto_polaris: huhuhuh
sitto_polaris: syg plaaa??
chuyacun: sy x pon
chuyacun: heheheheh
chuyacun: werkk
chuyacun: mstylah bhagiaaa
chuyacun: huhuhuh
chuyacun: sbb sy ada org yg syg
chuyacun: sapa yg suka awk tu siap lah
chuyacun: hahahahahah
sitto_polaris: syg mak sy kan lau dah suka org tu kan...dia suka sgt2 huhuhu siap laa awk nnt....
chuyacun: hahaha
chuyacun: knapa???
chuyacun: nnty mak wt apa
sitto_polaris: dia akan syg awk...mcm ank dia sndri...abis laa sy..msty sy jeles msa tu...
sitto_polaris: hummm
chuyacun: hahaahah
chuyacun: pdan m muka awk
chuyacun: tp x per sy yg akan syg awk mase tuu
chuyacun: awkk
sitto_polaris: syg....sy eran laaa..biarpon kitaa tak pnahhh jumpaa..n tgk bsemuka...tp..awkk mcm paam sy sgt2...
chuyacun: hahah
chuyacun: sbb sy suka awkk
sitto_polaris: hurmmm
sitto_polaris: syug sweet nyaa kan...
sitto_polaris: cara kitaa brknlnnn
sitto_polaris: huuuu
chuyacun: huhuuuh
chuyacun: mstylhh
sitto_polaris: syg dulu mama n papa awk..bcintaa mcm mn erkkk???
sitto_polaris: huhuuh
sitto_polaris: bleh sy tauu??
chuyacun: bolehh
chuyacun: mak jumpa ayah dalam bas
chuyacun: hahahahha
sitto_polaris: huhuhu..thennn??
chuyacun: mak dengan nenek nak pergi jalan
chuyacun: masa mak naik bas
chuyacun: tempat duduk penuh
chuyacun: lepas tu ayah cuya bangon bagi nenek duduk
chuyacun: hahahahah
chuyacun: lpas tu..
chuyacun: ayah bagi alamt pada emak senyap2
chuyacun: nenek x tau
chuyacun: hahahah
chuyacun: dorang berhbung melalui surt
sitto_polaris: huhuhu so sweet jg...
sitto_polaris: hurmmm'
sitto_polaris: thenn??
chuyacun: mreka jumpa di phang
chuyacun: hahaha
chuyacun: jumpa senyap2
chuyacun: lpastu ayah dtg rumah
chuyacun: tros pinang mak
chuyacun: hahahah
sitto_polaris: huhuhuu.best nyerrr
sitto_polaris: arghhhhhhhhhhhhh
chuyacun: mama n papa mil?
sitto_polaris: papa n mama jumpaa tak tau plaa kat mn..tp lau tak silap..papa masatu..minat ngn mama snyap2...
sitto_polaris: papa nampak mama jln ngn..boss dia..
sitto_polaris: dr tu lahh papa..ikott ja mama g mn2..
sitto_polaris: hahahaha
sitto_polaris: mama xda pon suka ngn papa..sap mama ni jniss..yg suka majok..
sitto_polaris: huhuhu
sitto_polaris: tp papa ttp jg..suka ngn mama..
sitto_polaris: syg huhuu pnjg citer dia ni awk nak tau gak ker??
sitto_polaris: hrhehe
chuyacun: hahahahah
chuyacun: nak lahh
chuyacun: huhu
chuyacun: bg sy tauu
sitto_polaris: ok...citer nyaa..
chuyacun: nnty boleh kaco mama mil
sitto_polaris: papa brusaha..jg nak pikat mama..
sitto_polaris: tross sampay satu masa tuu papa..g masjid...
chuyacun: hhuuhuh
sitto_polaris: tenampakk datukk.
sitto_polaris: mil...
sitto_polaris: hurmmm bila ja dia tau yg tuu datuk mil..
sitto_polaris: esok nyaaa papa dtg...
sitto_polaris: dtg g masjid jg..
sitto_polaris: bg tauuu..ngn datukkk
chuyacun: then
sitto_polaris: yg dia..minatt sgt,,ngn..mama...
chuyacun: huhuhuhu
chuyacun: sweet
sitto_polaris: datuk pon cakap..hurmm baaik laa..kiter tanyaa la mama dlu..
sitto_polaris: huhuh..
sitto_polaris: apa lg..mama pon tolak laaa
sitto_polaris: kan dia mmg tak suka..
sitto_polaris: hahahaha
chuyacun: hahah
chuyacun: then
sitto_polaris: tp abg mama.kata...jangan...sap..papa..cakap elok2 jumpa ngn datuk elok2..tak bek..tolak mcm tuu jer...
sitto_polaris: hurmmmm so mama pon..bfikirr la jg,,sap hormat ngn abg diA...
sitto_polaris: HEHEHH tp..kputusan mama..ttp sama..
sitto_polaris: bah kan...lg trokkk
chuyacun: hahahahaah
sitto_polaris: sap mama lari bali kmpung...aduhhhh
chuyacun: hbis tuu?
sitto_polaris: ,masa tu papa n mama kat sabh dah...
sitto_polaris: so mama balik kmpung kat pilipin...
sitto_polaris: hurmmm kmudiann datuk bg tau..papa...
sitto_polaris: yg mama dah lari ke kmpung.....
sitto_polaris: papa sdihhh
chuyacun: masa tu mama dh ada bf ke?
sitto_polaris: aik ada...
sitto_polaris: tp mcm teman besa ja laaa
sitto_polaris: gtu...
chuyacun: oooo
sitto_polaris: pap kta ngn datuk..yg wat masa tu..dia tak dapat ke kmpunggg
sitto_polaris: pujuk mama..
sitto_polaris: tp sampi satu masa...dia dtg gak ke kmpung..n tross pinang mama...
chuyacun: huhuuhu
sitto_polaris: datuk stuju...tp dia kata jan lama2..nnt..
sitto_polaris: ada org yg..
sitto_polaris: dlu..
sitto_polaris: dr papa...
sitto_polaris: huhuhu apa lg masatu papa..kerja abis2san...
chuyacun: huhuhuhu
sitto_polaris: hurmmm
sitto_polaris: d pendekakkan citer...
sitto_polaris: papa pon dah siapp nak g kampung..
sitto_polaris: huhuuhh
chuyacun: hahahah
chuyacun: lpstu syg
sitto_polaris: stba ja d kmpung..papa tross dtg..
sitto_polaris: ke umah mama..
chuyacun: lpastu
sitto_polaris: bila jau tau...papa nak dtg pinang mama..
sitto_polaris: mama pon lari lg p atas bukit...
sitto_polaris: hahahah
sitto_polaris: aduyyy
chuyacun: hahahahah
chuyacun: klakar lahhh
sitto_polaris: tp pas tuu..datuk sdh sndri,,,nak pujuk mama..sap..datuk bknn ssgt ngn papa...
sitto_polaris: tp masa tuu mama tak jg nak balik...sampai abg dia marh..
chuyacun: hurmm
chuyacun: kmudian
sitto_polaris: selepas brapa ari..datuk nasihat kan mama...
sitto_polaris: akhirnyaaa
sitto_polaris: mama pon trimaa pinangn papa...
sitto_polaris: hurayyyy..
sitto_polaris: hahhaah
chuyacun: hahaha
chuyacun: yessw
chuyacun: yesss
chuyacun: trima kseh pada mereka
chuyacun: sbb mereka lah awk ade
sitto_polaris: yupp sygg
chuyacun: sbb awk ade lah sy cinta
sitto_polaris: huhuuh
sitto_polaris: skrggg ni tbanyaa kisah kita plaa
sitto_polaris: huhhu
chuyacun: hahaha
chuyacun: kisah kita sdih jgak
chuyacun: sbb terpsah jauhh
chuyacun: hurmm
chuyacun: x prnah jmpa
sitto_polaris: yer laa..
sitto_polaris: so sweet...
sitto_polaris: tak pnahhh sntuhh pon...
sitto_polaris: hahha
sitto_polaris: tak pnahhh dating ponnnn
sitto_polaris: adehhhh
chuyacun: hahahah
chuyacun: syg nie
chuyacun: nk jumpa skang
chuyacun: hahahahaha
sitto_polaris: heheheh..
sitto_polaris: werkkk!!!
sitto_polaris: kan skrg dah nampak??
sitto_polaris: huhuhu
chuyacun: tp x leh sntuhh
sitto_polaris: syg nnt lau kitaa jln sama2.awk plok tangn sy tau...
sitto_polaris: sy nak rsa bahgiaa d smping awkkk
sitto_polaris: hurmmm
chuyacun: yerr
chuyacun: nk plok tgan awk kuat2
chuyacun: x nak lpas
chuyacun: nk sndar di bhu awk
chuyacun: nk mngis skali
chuyacun: huhuhu
chuyacun: sbb gembra
sitto_polaris: yer..syg nnt awk bli laa ticket awl2..spyaa dapt yg murah...
chuyacun: hahah
sitto_polaris: lau tak pon nnt awk gtau jer sy..nnt sy blikan awk tickett...
chuyacun: ok sygg
chuyacun: mmuuahhh
chuyacun: love uuu
sitto_polaris: aduhhhh..lovee u so muchhh!!!
sitto_polaris: muahhhhh!!
chuyacun: mmmuuaaaahhh
chuyacun: uuhhhuh
sitto_polaris: syg thunn dpan awk kat upsi sdh kan??
chuyacun: yupp
chuyacun: jhuhuhuh
chuyacun: knapa?
sitto_polaris: hurmmm upsi kat perak kan???
chuyacun: yup
chuyacun: dekat dengan umah cuya
sitto_polaris: bguss laa lau mcm tuu..dah dkat ngn mama kan...
sitto_polaris: tak laa lg bpisah...
sitto_polaris: mcm skrgg..
chuyacun: heheheh
chuyacun: ye lahh
chuyacun: tpi still terpsah dgan awk
sitto_polaris: hurmmm alaaa..tak paaa kan nnt raya dapt jumpaa jg..huhuuh
sitto_polaris: taksabar rasanyaaa
sitto_polaris: sygggg
sitto_polaris: rasaa mcm nak pusingg ja..masa ni spyaa cpat..dapt jumpaa ngn awkk..
sitto_polaris: guguug
chuyacun: huhuhu
chuyacun: klau sy dh ada kt dpan awk skang ni mcm ne?
chuyacun: awk sdia x?
sitto_polaris: mil nakk plok awk...
sitto_polaris: hurmmm'
sitto_polaris: nak nangisss
chuyacun: knapa?
sitto_polaris: nak awk tauuu mil sgt2 syg ngn awkkk
sitto_polaris: sap bgtuu jauhh awkk sudi dtg...
sitto_polaris: jumpaa nngn syyyy
sitto_polaris: hurmmmm
chuyacun: huhuh
chuyacun: apa pon jdi
chuyacun: sy msty jumpa awk jgak
chuyacun: hurmm
sitto_polaris: janji???
chuyacun: jnjii
chuyacun: dmi awk tauu
sitto_polaris: syg awk ada bygkan takkk..
sitto_polaris: amcm nnt keaadaan awk bila
sitto_polaris: dah sampai kat umah sy??
sitto_polaris: huhuh
chuyacun: hahah
chuyacun: sy malu2
chuyacun: malu sgt
chuyacun: nak ngis
chuyacun: tpi sy nak awk
chuyacun: nak awk sntiasa pgang trgn sy
sitto_polaris: sy nak bbuka pose ngn awk..blehh??
chuyacun: huuhuhu
chuyacun: x nak lah
chuyacun: maluu
chuyacun: nnty sy x bleh nak mkan
sitto_polaris: alaaa tk paa nnt mil yg suapkan...hihihihhihih
chuyacun: nnty sy asyk tgok awk jer
chuyacun: nnty awk pon jdi malukan
sitto_polaris: yaa..msty sy malu...jiran2 pasty dtt tgk awk masa sy xda kat umah..
sitto_polaris: hahahha
sitto_polaris: abis laa awkkk
sitto_polaris: nnt
chuyacun: alahhh
chuyacun: jgan lah tggalkan sy
sitto_polaris: ehh yabah plaa lau bulan pose mil tak keja..
chuyacun: ye ker
sitto_polaris: huhuhuh...
sitto_polaris: hurmmmm
chuyacun: klau awk kje sy ikot yerr
chuyacun: bleh
sitto_polaris: blehhh..
chuyacun: btol
sitto_polaris: nnt awk akan tauu..btapa..bratnyaa keja sy...
chuyacun: huhuuhuh
sitto_polaris: sampai awkk pon..x sanggup nak tgk...
chuyacun: sy tlon buatkn air bleh???
sitto_polaris: hahahaah mn blehhh
sitto_polaris: kan massa tuu bulan pose..
sitto_polaris: hahaha
chuyacun: almk
chuyacun: lperrrrr
chuyacun: huhuhuhuh
chuyacun: werkkk
chuyacun: syg
sitto_polaris: yerrr
sitto_polaris: ..
chuyacun: ermm
chuyacun: sy
sitto_polaris: apa syg???
sitto_polaris: hurmmm?
chuyacun: sy suka tgok awk
chuyacun: x tau knper
sitto_polaris: btolll???
chuyacun: yerr
chuyacun: mkin syg sy pd awk
sitto_polaris: lau awk syg sy.....sy lg syg kat awk hahahha....
chuyacun: hurmm
chuyacun: btol ker?
chuyacun: awk x grau?
sitto_polaris: yer laa syg sok mil ada bli cadar katil baruu...
sitto_polaris: huhuhuh
chuyacun: alorrr
chuyacun: knapa bruu
sitto_polaris: heheheh..nak tukar laa
sitto_polaris: \ eheheh
sitto_polaris: siap ada slimut dia skali hahahha
sitto_polaris: werkk!!
chuyacun: sy nak cdar lama awk
chuyacun: huhuhh
sitto_polaris: yg kaler mearh tuu??
sitto_polaris: merahh tuu??
chuyacun: yup
chuyacun: huhuhu
sitto_polaris: tu mil nak simpann..lau awk dtg...
sitto_polaris: baru mil pasangg
chuyacun: huhhuh
chuyacun: ok
chuyacun: jnji?
sitto_polaris: yuppp..
sitto_polaris: untuukk awkkk
chuyacun: tq
chuyacun: mmuuahh
chuyacun: argghh!!!!!!!
chuyacun: geram dgn mill
chuyacun: werkk
sitto_polaris: syg awk mkn apa td???
chuyacun: mkn awkk
chuyacun: huhuhu
sitto_polaris: heheheh syg niii..lau sy abisss..
sitto_polaris: mcm mn laaa
sitto_polaris: \ huhuhuh
chuyacun: huuh
chuyacun: x lhh
chuyacun: x sanggop ponn
chuyacun: hurmmm
sitto_polaris: syg...lau sy ada dpan awk nnt awk nak wat apa ngn sy??
sitto_polaris: hjhuh
chuyacun: sy nk dtg dekt2 dgn awkkk
chuyacun: bdri dpn awk
chuyacun: sy nk tgok muka awk
chuyacun: hurmmm
chuyacun: nk sentuh mukh awk
chuyacun: sy nk ngis
chuyacun: sy nk plok awk
sitto_polaris: pas tuu awk plokk tgn sy kuat2 tauu
chuyacun: ciom awk spenuh atry sy
chuyacun: huhuhuhuh
sitto_polaris: i love u syg...
sitto_polaris: arghhhhhhhhhhhh
chuyacun: love u too
chuyacun: huhuuh
chuyacun: knpe kite mcm ni?
chuyacun: knpe x mcm org laenn
sitto_polaris: hahhaahah..mksd cuya???
chuyacun: hurmm
chuyacun: x mcm org laen lah
chuyacun: dpt jumpa dgn snag
chuyacun:
sitto_polaris: yer laaa..
chuyacun: humm
sitto_polaris: mil nak nangis niii]
sitto_polaris: arghhhhhhhhhh
sitto_polaris: syg..masa ni msty awk tak prasan yg umur sy dah 22..kan...
sitto_polaris: hehehhehe
sitto_polaris: awk plaaa bru 20..
sitto_polaris: hihiihh
chuyacun: hahahhahah
chuyacun: klaka lahh
chuyacun: hurmm
chuyacun: yupp
chuyacun: awk sy dh ngis pon
chuyacun: hahahah
chuyacun: sdih
sitto_polaris: syg...sy nak..lap air mata yg ada kat pp awk tuu..
sitto_polaris: hurmmm
sitto_polaris: mil tgh sdih nii...
chuyacun: x per lhh mill
chuyacun: mngkin ni tkdir kite
chuyacun: huhhuhu
sitto_polaris: alaaa..nnt tak laa pon dapt jumpa gak kan..
sitto_polaris: huhhu
chuyacun: humm
sitto_polaris: tak lama pon..
sitto_polaris: dapt jumpa gakk
sitto_polaris: hehhehe
chuyacun: smoge ape yg kita nk akn tercpaii
chuyacun: sy tko sbnrnyer
sitto_polaris: yer syg.....
chuyacun: tkot x ksmpaian
sitto_polaris: sy pon lau dah masuk..part2..mcm nii...
sitto_polaris: takott sgt...
sitto_polaris: sap sy tak mo..ada..masa2 sdih bsama ngn awkk
chuyacun: sthun tu lme kn
chuyacun: mcm2 boleh jd
chuyacun: hurmm
sitto_polaris: lama..tp..berbaloi...
sitto_polaris: huhuuhuhuhu
sitto_polaris: n awk tau...tak mustahil jg...mil kan dtg scra mngejut..k tmpt syg nnt..
sitto_polaris: hahahha
chuyacun: huuhu
chuyacun: jgn lh mcm tuu
sitto_polaris: hehehe knp??
chuyacun: mluu
chuyacun: huhuhu
chuyacun: terkjot
chuyacun: nnty cuya maty mcm ner?
sitto_polaris: mil sorg jer laaa..
sitto_polaris: ishhhh syg nii..
sitto_polaris: jan cakap cm tu laaa
sitto_polaris: nak cubittt.
sitto_polaris: bru tauuu
chuyacun: huhuu
chuyacun: biar lahh
chuyacun: werkkk
chuyacun: heheheh
chuyacun: mmuahh
sitto_polaris: syg...awk kata nak slim...??
sitto_polaris: so ada...
sitto_polaris: prubanhn ker??
sitto_polaris: hahahah
chuyacun: huhu
chuyacun: ade lh
chuyacun: werkk
chuyacun: awk tggu lhh
chuyacun: huhuhu
sitto_polaris: syg awk tau..sy lg suka awk yg mcm nii...
chuyacun: lohh
chuyacun: x nkk
chuyacun: huhuhu
sitto_polaris: sbb krn apa yg awk ada..skrg ni laa sy jatuh cinta ngn awk...
chuyacun: huuhuh
sitto_polaris: tp...lau awk nak..jd yg terbek tuk sy...
chuyacun: x pe lh k
chuyacun: huhu
sitto_polaris: hguhuhuhu
sitto_polaris: ok...
chuyacun: lau sy kros cntik x???
chuyacun: hihihhihihihihhi
chuyacun: werkkk
sitto_polaris: sy nakk pp syg...
sitto_polaris: jan bg kurus ekkk??
sitto_polaris: blehhh??
chuyacun: werkk
chuyacun: x nkk
chuyacun: huhuhuh
chuyacun: x per sy simpn pp ni k
sitto_polaris: yer,,,awk simpan tuk sy tauu..
chuyacun: huhuh
sitto_polaris: bg dia sihat2..slalu..
chuyacun: ok
sitto_polaris: hahahhaha
chuyacun: werkk
sitto_polaris: awk jg baik2 tau..bg dia..sntiasa..ermmmm
sitto_polaris: hguhuuhuhuh
sitto_polaris: werlkkkk!!
chuyacun: huu
chuyacun: knper?
chuyacun: huhuhhu
sitto_polaris: bg dia sntiasa cantik...
sitto_polaris: hahahha
sitto_polaris: bleh?
chuyacun: x cntik ponn
sitto_polaris: syg. ...
chuyacun: yerrr
sitto_polaris: sbnrnyaa..awk nak lelaki yg mcm mn yer??
chuyacun: mcm awk
sitto_polaris: huhuuh???
chuyacun: awk lh
chuyacun: huhhuhu
sitto_polaris: syg..awk nak tauu tak pnahhh ada pmpuan len yg blehh wat sy gelak....ari2...
sitto_polaris: awk laa satu2nyaaa
sitto_polaris: awkk slalu dapt..gletek..aty sy..wat sy ktawa..adehhhh...
sitto_polaris: muahhhhh!!!
sitto_polaris: syg...
chuyacun: huuhuhuhu
chuyacun: awk ske yg mcm ner??
sitto_polaris: sy suker apa yg ja yg awk bg sy...
sitto_polaris: yg best..awk slalu panday..tarik perhatian sy...
sitto_polaris: hahahha
sitto_polaris: hurmmmm
sitto_polaris: arghhhhhhhhhhhh
chuyacun: huhhuhuhu
chuyacun: saygg..........
sitto_polaris: yerrr
sitto_polaris: ..
chuyacun: nk kiss ak
chuyacun: kiss awk
chuyacun: huhhu
chuyacun: mmuuahh
sitto_polaris: mary daktt sikittt
sitto_polaris: mil nak ciuom awkk hahah'
chuyacun: awk cni lhh
sitto_polaris: blehhh
chuyacun: cptt
chuyacun: lg dkt
chuyacun: huhuhuhhuh
sitto_polaris: cam sy ok gak ker
sitto_polaris: ???
chuyacun: huhuhu
chuyacun: ok dhh
chuyacun: humm
chuyacun: mmmuuaahh
chuyacun: nk plok skrggg
chuyacun: huhuuhhu
chuyacun: nk jamilll
sitto_polaris: syggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
sitto_polaris: arghhhhhhhhhhhhhhhh
chuyacun: huuhhuhu
sitto_polaris: jom..plokk skrg..
sitto_polaris: hahhahaha
chuyacun: mmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhh
chuyacun: nk plok x nak lpas tau
chuyacun: huhuhuuh
chuyacun: i miss uuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chuyacun: nk kawenn
chuyacun: hahahahah
sitto_polaris: hurayyyyyy!!!
sitto_polaris: hahhaha
chuyacun: huhuu
chuyacun: syg
chuyacun: cuya dh ngntok lhh
chuyacun: hurmm
chuyacun: jum tydo
chuyacun: jom lhhh
chuyacun: huhuuuu
sitto_polaris: awkkk nak mimpi sy yerr/???
sitto_polaris: hohohoho
chuyacun: nk tydo sblah awk lah
sitto_polaris: syg..kat ctuu dah sunyii ker???
chuyacun: x nak mimpi
chuyacun: hahahha
sitto_polaris: awk kiter dngr lagu..right here wwaiting tuu..
sitto_polaris: huhuhu
chuyacun: huuhhu
sitto_polaris: best tauu dgr time2..sunyiii
sitto_polaris: ni...
chuyacun: nite syg
chuyacun: i love u
chuyacun: miss u!!!!!!!!!1
sitto_polaris: miss u toooo
sitto_polaris is typing a message.
sitto_polaris: muahhhhh!!!Bookmark